firma tractari auto

De ce să apelezi la o firmă de tractări auto?

Ai avut vreodată un vehicul care nu a mai pornit sau care a avut o defecțiune tehnică în timp ce erai pe drum? Sau poate ai cumpărat un vehicul care trebuie transportat la locul dorit.

Aici intervine firma de tractări auto, care oferă servicii de remorcare pentru aceste situații.

Ce face o firmă de tractări auto?

Firmele de tractări folosesc vehicule specializate, cum ar fi platforme de remorcare sau remorci, pentru a transporta vehiculele defecte la o destinația anume.

Serviciile de tractare auto pot fi contractate de către proprietari de vehicule, de către garaje sau de către asiguratorii auto. Astfel, colaborarea cu o astfel de firmă oferă avantajul ușurintei atunci când vehiculul tău are probleme tehnice sau atunci când ai nevoie de transport pentru vehiculul nou sau importat.

tractari auto non stop

Serviciile oferite de o firmă de tractări auto pot include:

 • Remorcare de vehicule – acesta este principalul serviciu oferit de aceste firme și include remorcarea vehiculelor care nu pot fi conduse din cauza unei probleme mecanice sau a unui accident.

 

 • Depozitare temporară de vehicule – în cazul în care aveți un vehicul care trebuie parcat pentru o perioadă de timp, o firmă de tractări auto poate oferi servicii de depozitare temporară.

 

 • Remorcare de vehicule comerciale – această opțiune include remorcarea camioanelor, remorcilor și a altor vehicule comerciale care au nevoie de sprijin pentru a fi transportate la destinație.

 

 • Servicii de recuperare a vehiculelor – această opțiune se referă la serviciile oferite în cazul în care vehiculul a fost implicat într-un accident sau a fost abandonat și trebuie transportat la un loc sigur.

Acestea sunt doar câteva dintre serviciile oferite de o firmă de tractări auto. Poate varia în funcție de firmă, astfel încât este important să verifici ofertele specifice ale fiecărei firme înainte de a contracta servicii.

Alte servicii ce pot fi oferite de o firma de tractări auto pot fi:

 • Reparații auto: Unele firme de tractări au mecanici calificați care pot efectua reparații la fața locului sau la un service auto afiliat.

 

 • Transport de vehicule: Multe firme de tractări oferă servicii de transport auto, inclusiv transportul vehiculelor noi sau second-hand, între diferite locații.

 

 • Asistență rutieră: Unele firme de tractări oferă asistență rutieră pentru clienții lor, inclusiv ajutor în caz de pene de benzină, acumulator descărcat sau schimb de anvelope.

Care sunt avantajele de a contracta firmă de tractări auto?

 1. Rapiditate și eficiență – firmele de tractări auto au personal bine instruit și echipament specializat pentru a remorca vehiculele într-un mod sigur și eficient. Astfel, colaborarea cu o astfel de firmă poate ajuta la rezolvarea problemelor cu vehiculul într-un mod rapid și eficient.

 

 1. Siguranță – firma de tractări auto dispune de echipamente moderne și tehnologii avansate pentru a remorca vehiculele într-un mod sigur. Acest lucru poate reduce riscul de accidente și de daune adiționale vehiculului remorcat.

 

 1. Comoditate – colaborarea cu o firmă de tractări auto poate fi un mod convenabil de a rezolva problemele cu vehiculul, fără a fi nevoie să iți faci griji despre cum să transporți vehiculul la un loc sigur sau cum să îl repari.

 

 1. Experiență – firma de tractări auto dispune de personal cu experiență și cunoștințe solide în remorcarea vehiculelor, astfel încât poți fi sigur că vehiculul tău va fi remorcat într-un mod sigur și profesionist.

 

 1. Costuri reduse – colaborarea cu o asemenea firmă de poate fi mai puțin costisitoare decât să încerci să remorchezi vehiculul pe cont propriu sau să apelezi la cunoștinte care “stiu ele mai bine”.
firma tractari auto
firma tractari auto

Cât costă o tractare auto?

Este dificil de dat un răspuns concret deoarce se iau în calcul mulți factori când vine vorba de o tractare, factori precum greutatea vehicului, distanța care trebuie parcursă, condițiile meteo, zona geografică, echipamentele suplimentare dacă este cazul etc.

Din fericire există numeroase site-uri, printre care și cel al Bursei de Transport, ce pun la dispoziție calculatoare de tarife pentru ați putea face o idee despre cât ar putea costa tractarea ta.

O alta variantă ar putea fi o “analiză de piață”. Poți suna la mai multe firme de tractări din zona pentru a face o medie a prețului final.

Concluzii

Să apelezi la o firmă de tractări auto poate fi o alegere inteligentă pentru tine.

Având în vedere avantajele precum rapiditatea, siguranța, comoditatea, experiența și costurile reduse, colaborarea cu o astfel de firmă poate ajuta la rezolvarea problemelor cu vehiculul tău într-un mod sigur, eficient și convenabil.

Este important să evaluezi cu atenție opțiunile disponibile și să alegi firma care se potrivește cel mai bine nevoilor și cerințelor tale, de aceea la PrimTransport poți accesa feedback-ul foștilor clienți pentru a decide dacă dorești o colaborare cu noi!

Dacă dorești mai multe informații despre tractări, poți vedea acest articol!

Pentru că nu tu programezi când se strică mașina, nici noi nu programăm intervalul de timp în care ne poți suna, de aceea iți stam la dispoziție non-stop și nu uita că suntem doar la un apel distanță!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 Prim Transport. Toate drepturile rezervate.
GDPR - Politica de confidenţialitate | Termeni si condiţii | Website realizat de WebBandit.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.