pretul sau calitatea unui serviciu

Prețul sau calitatea?

Ce este mai important?

Prețul? Sau Calitatea? Unui serviciu…

Haideți să facem niște comparații, a unor situații, că să poți lua cea mai bună decizie pentru ține în viitor!

Să presupunem că ai cumpărat o mașină nouă. Această mașină ai cumpărat-o din Germania ( am dat acest exemplu, pt că 80% din mașini sunt cumpărate de acolo 😉 )
Fie că ai muncit ani de zile să strângi bani pt această mașină, fie că ai luat un credit și va trebui să muncești ani de zile să îl restitui băncii… în ambele cazuri este important să apreciezi banii respectivi!

Te-am întrebat în titlu, care este mai important? Prețul sau Calitatea unui serviciu? Mulți dintre noi tindem să spunem, bineînțeles că prețul! Dar hai să analizăm de mai aproape lucrurile.
În opinia noastră, al echipei #primtransport, ambele sunt la fel de importante! De ce?
Noi nu credem că un serviciu scump este și de calitate în toate situațiile sau un serviciu ieftin este tot timpul slab calitativ, totuși între preț și calitate trebuie să fie armonie și concordanță.

Hai să luăm scenariul următor:
👉Ai găsit transportatorul “potrivit” pentru a transporta mașina ta cea nou achiziționată, din Germania în România. Până aici toate bune… te bucuri că e și ieftin… DAR:

  • îți cere avans pt transport ( asta ar trebui să îți ridice semne de întrebare!!! Transportatorii serioși nu percep plata în avans doar în situații speciale). Sau:
  • pe timpul transportului îți aduce daune mașinii tale ( transportatorii serioși au asigurări să acopere eventualele daune cauzate), sau:
  • îți promite o dată de încărcare/descărcare și întârzie mult peste ce a promis ( transportatorii serioși se țin mereu de cuvânt! Probleme pot apărea, dar un transportator serios poate să gestioneze eficient astfel de situații, în așa fel ca TU, clientul, să nu ai de suferit!)

Cu cele scrise în exemplele de mai sus NU am vrut să spunem că, ce este ieftin, este și riscant, DAR, înainte de a alege un transportator ieftin ar fi bine să îl treci printr-un check-list.
👉Mai jos îți voi da niște sfaturi la ce să fii atent, ca după contractarea transportului să poți să stai relaxat până îți ajunge mașinuța cea nouă și mult așteptată, acasă în siguranță.

  • întreabă-l dacă are facebook? ( Să fim serioși, în zilele noastre cam toată lumea are 😋. Dacă are, ar fi bine să aibă și o pagină de companie… profilele personale nu inspiră calitate/încredere ( părerea noastră )
  • Studiează-i pagina, vezi ce postări are, cu ce utilaje lucrează, verifică-i recenziile ( este un detaliu foarte important să vezi ce zice lumea despre el! Dacă are 5 ⭐️ pe linie, este suspect, să fim serioși, nu poți mulțumi pe toată lumea, și cel puțin un client , sigur îți dă și un calificativ puțin mai slab pt că, nu a fost pe deplin mulțumit )
  • Cere-i să îți comunice datele firmei lui! Verifică dacă există firma și dacă e a lui! Cere-i să îți arate copie de pe asigurarea CmR ( asigurarea CMR te va face să stai relaxat până ajunge acasă mașina în caz că se întâmplă o daună pe drum )
  • Cere-i să îți facă dovada că are licență de transport ( un transportator serios trebuie să aibe, dacă nu are, atunci nu va putea avea nici asigurare CMR, deci vei fi expus riscurilor! Și crede-mă, nimeni nu vrea asta)
  • Fă un contract/comandă de transport între tine și transportator ( să îți trimită comandă ștampilată înapoi! )

👉Astea sunt câteva sfaturi, dar extrem de simple și în același timp importante, care te vor scuti de multă durere de cap!

Cred că din cele scrise mai sus, ai tras concluzia că și Calitatea are un rol extrem de important când vrei să alegi un furnizor de servicii; în cazul nostru, un transportator!

Ține minte 2 lucruri!!!

  • Ieftin nu neapărat este = bun
  • Scump nu neapărat este = bun

Așadar cu acel check-list de mai sus eu sunt convins, că de azi în colo vei face doar alegeri Smart în ceea ce privește transportul viitoarei tale mașini de vis! 😍
Sper că acest articol ți-a fost de folos, dacă vrei și pe viitor să mai citești despre acest subiect, te rog să ne dai FoLLOW pe blog/facebook/instagram.

Cu drag,
Echipa PRiM Transport,

“ACOLO unde ai nevoie!”

© Copyright 2023 Prim Transport. Toate drepturile rezervate.
GDPR - Politica de confidenţialitate | Termeni si condiţii | Website realizat de WebBandit.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.