asistenta rutiera

Asistenta rutiera – ce trebuie sa stii despre ea?

Asistenta rutiera este un serviciu care poate face diferența între o calatorie cu masina sigura sau una cu probleme.

Cunoașterea beneficiilor și limitărilor acestei asistențe poate fi crucială în situații de urgență sau imprevizibile. În acest articol, vom explora ce este asistența rutieră, ce tipuri de servicii sunt disponibile și ce trebuie să știi atunci când decizi să achiziționezi un astfel de pachet.

De la schimbarea unui pneu până la tractare, vom examina cum asistența rutieră poate fi un ajutor valoros pentru a te asigura că ești pregătit să faci față oricăror probleme pe drum.

Ce este asistenta rutiera?

Asistența rutieră este un serviciu oferit de companii specializate care ajută șoferii să facă față unor probleme tehnice sau accidentelor în timpul călătoriilor cu mașina.

Asistența rutieră poate oferi o gamă largă de servicii, cum ar fi schimbarea unui pneu, repararea unor defecțiuni tehnice minore, alimentarea cu combustibil, deschiderea mașinii în caz de blocare sau chiar transportul mașinii la un service autorizat pentru reparații mai complexe.

Scopul asistenței rutiere este de a ajuta șoferii să rămână în siguranță pe drum și să își continue călătoria cât mai curând posibil în cazul unor probleme neprevăzute.

asistenta rutiera

Serviciile oferite de asistenta rutiera

Serviciile oferite de asistența rutieră pot varia în funcție de furnizorul de servicii și de tipul pachetului achiziționat. Unele dintre cele mai comune servicii oferite de asistența rutieră includ:

 • Asistența în caz de defecțiuni tehnice: Aceasta poate include repararea unor probleme minore la mașină sau tractarea vehiculului către cel mai apropiat service auto.

 

 • Asistența în caz de accident: Poate include transportul mașinii accidentate la un service autorizat pentru reparații.

 

 • Serviciul de schimbare a anvelopelor: Cele mai intalnite cerinte sunt înlocuirea pneurilor care s-au dezumflat sau care au fost deteriorate în timpul călătoriei.

 

 • Asistența în caz de probleme cu bateria: Include pornirea mașinii în cazul în care bateria este descărcată sau înlocuirea acesteia dacă este necesar.

 

 • Serviciul de alimentare cu combustibil: Se refera la livrarea unei cantități mici de combustibil pentru a ajunge la următoarea stație de alimentare.

 

 • Asistența în caz de blocare: Aceasta poate include deschiderea ușilor mașinii în cazul în care cheile sunt uitate în interior sau pierdute.

 

 • Asistența pentru informații rutiere: Reprezinta furnizarea de informații despre trafic sau despre condițiile de drum în timp real.

În funcție de pachetul de asistență rutieră achiziționat, se pot oferi și alte servicii specifice. Este important să verificați cu atenție ce servicii sunt incluse în pachetul de asistență rutieră înainte de a decide să îl achiziționați.

asistenta rutiera

Avantajele asistentei rutiere

 • Rezolvarea rapidă a problemelor tehnice: Dacă întâmpinați o problemă tehnică cu mașina, asistența rutieră poate ajuta la remedierea acesteia în timp util și fără prea multe bătăi de cap, astfel încât să puteți continua călătoria cât mai curând posibil.

 

 • Economisirea de timp și bani: Asistența rutieră poate ajuta la evitarea costurilor mari de remorcare sau de reparație a mașinii în cazul unor probleme majore. De asemenea, poate ajuta la economisirea timpului pierdut în cazul unor probleme tehnice sau accidente.

 

 • Asistența 24/7: Majoritatea furnizorilor de asistență rutieră oferă servicii non-stop, 24/7, ceea ce poate fi deosebit de util în cazul unor probleme care apar în timpul unei călătorii pe timp de noapte sau în condiții meteorologice nefavorabile.

 

 • Mai multă încredere și liniște: Cu asistența rutieră la dispoziție, șoferii și pasagerii pot călători mai relaxați, știind că în caz de probleme există o soluție la îndemână.

Preturile

Prețurile asistenței rutiere pot varia în funcție de furnizorul de servicii și de tipul pachetului achiziționat. În general, costurile pentru serviciile de asistență rutieră încep de la câteva zeci de lei pe an și pot ajunge până la câteva sute de lei, în funcție de serviciile oferite și de acoperirea geografică a acestora.

Unii furnizori de asistență rutieră oferă abonamente anuale care pot include o gamă largă de servicii, precum și asistență non-stop, 24/7, indiferent de locație. Alții pot oferi abonamente lunare sau servicii la cerere, în funcție de nevoile și preferințele clienților.

Este important să verificați cu atenție ce servicii sunt incluse în pachetul de asistență rutieră și să comparați costurile și beneficiile diferitelor opțiuni înainte de a decide să achiziționați un astfel de serviciu. De asemenea, este important să vă asigurați că furnizorul de asistență rutieră are o reputație bună și oferă servicii de calitate.

PrimTransport ofera servicii premium de asistenta rutiera atat in tara cat si in afara ei la preturi accesibile. Pentru a vedea gama noastra completa de carduri de asistenta poti intra pe acest link!

Concluzii

În concluzie, asistența rutieră poate fi de mare ajutor mai ales pentru șoferii care parcurg distanțe lungi, deoarece aceștia sunt mai expuși riscului de a întâmpina probleme tehnice pe drum. De asemenea, asistența rutieră poate fi benefică și pentru flotele de mașini, care au nevoie de un suport rapid și eficient în cazul unei defecțiuni.

Cu toate acestea, costurile pentru serviciile de asistență rutieră pot fi semnificative, mai ales dacă se alege un pachet care oferă o gamă largă de servicii și o acoperire geografică extinsă. Înainte de a achiziționa un astfel de serviciu, este important să comparați costurile și beneficiile diferitelor opțiuni și să alegeți un furnizor de încredere, cu o reputație solidă în domeniu.

Pentru că nu tu programezi când se strică mașina, nici noi nu programăm intervalul de timp în care ne poți suna, de aceea iți stam la dispoziție non-stop și nu uita că suntem doar la un apel distanță!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 Prim Transport. Toate drepturile rezervate.
GDPR - Politica de confidenţialitate | Termeni si condiţii | Website realizat de WebBandit.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.